Objectief en onafhankelijk

Voor onze cliŽnten is KopVos & Partners de rechterhand in financiŽle zaken. Dat doen we volledig onafhankelijk en zonder enige vergoeding van bankinstellingen. Doordat we alleen van de cliŽnt een vergoeding ontvangen, kunnen wij ons objectief opstellen naar de andere partijen. De wensen en voorkeuren van onze cliŽnten staan hierbij centraal.

Transparantie

Bij KopVos & Partners hebben we transparantie hoog in het vaandel staan. Wij zullen ondoorzichtige beleggingsproducten - zoals structured products en hedge funds - niet voorstellen, tenzij dat op uitdrukkelijk verzoek is van de cliŽnt.

Ook op kosten zijn wij transparant:
de cliŽnt betaalt aan KopVos een beheer/adviesvergoeding die met name gebaseerd is op de omvang van het vermogen en de gewenste activiteiten;
kortingen die wij namens de cliŽnt met de betreffende depot-bank afspreken, komen direct ten gunste van de cliŽnt zelf. Dit betreft kortingen op aangerekende aan- en verkoopprovisies, incassokosten, bewaarloon e.d.;
KopVos ontvangt geen percentage van de aangerekende provisies van de bank retour;
rentevoordelen komen ook direct ten gunste van de relatie.

Vergunning AFM

KopVos & Partners is in het bezit van een vergunning van de Autoriteit FinanciŽle Markten (AFM). Daardoor mogen wij in de hele Europese Unie actief zijn voor onze cliŽnten. KopVos & Partners staat naast de AFM ook onder toezicht van De Nederlandsche Bank. Tevens zijn wij geregistreerd bij het Dutch Securities Institute.